Brasserie Vrienden

Entree Catering utrecht foto impressie 1

Bij Brasserie Vrienden staat u centraal als het om catering gaat. Wij verzorgen uw catering in Utrecht op basis van uw smaak en overige wensen. Ervaring, oog voor detail, creativiteit en vooral onze affiniteit met koken zijn de basisingrediënten voor een succesvol product. Wij hebben onze eigen specialiteiten, gerechten en menu’s, maar werken ook erg vaak met nieuwe recepten en op maat gemaakte menu’s op basis van uw smaak, budget, doelstelling, de locatie en het thema.

Vanuit onze Brasserie is ons bedrijf reeds jaren gespecialiseerd in het leveren van vers belegde broodjes, lunch, salades, maaltijden en buffetten. Heeft u vragen of wilt u een passende offerte? Neem dan eens contact op met ons of bezoek onze brasserie in het winkelcentrum.

Catering op Maat

Brasserie Vrienden houdt zich bezig met verschillende vormen van catering. Zo leveren wij aan bedrijven en instellingen, maar ook aan particulieren. Door onze uitgebreide klantenkring en de verschillende smaken die hierbij komen kijken, zijn wij gespecialiseerd in het leveren van de meest uiteenlopende gerechten. Hierom is de weergave van ons assortiment die u op deze pagina kunt vinden, slechts een indruk van de mogelijkheden. Vindt u het moeilijk te bedenken hoe u het menu voor uw activiteit moet samenstellen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactvenster aan de rechterkant van de website! Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Wij waarderen uw ervaring

Heeft u reeds een buffet of lunch laten bezorgen? Bent u een keer bij ons in de brasserie geweest? Geef dan alstublieft uw mening in het gastenboek. Brasserie Vrienden tracht haar diensten namelijk altijd te verbeteren en hierom is uw mening gewenst. Wilt u liever geen reactie plaatsen in het gastenboek maar ons wel laten weten wat u van ons vindt, neem dan even contact met ons op met de gegevens die op de site staan.

Gerealiseerd door Stijl en Vorm Webdesign Arnhem | webshop laten maken |