Lunch Utrecht

Lunch op maat

Brasserie Vrienden is gespecialiseerd in het bereiden en leveren van lunches. Al jaren houden wij ons bezig met het leveren aan verschillende grote bedrijven in de omgeving Utrecht. Van broodmaaltijden tot lunchbuffetten; alles is mogelijk bij Brasserie Vrienden.

Lunchen met uw bedrijf

Een heerlijke lunch plannen met uw personeel maar niet voldoende tijd? Geef het uit handen en laat Brasserie Vrienden alles regelen. Wij houden rekening met ieder zijn wens. U kunt bij ons terecht voor iedere lunch. Of deze nu gezond moet zijn, uitgebreid of juist voor een heel klein budget. Alles gaat in overleg zodat u altijd optimaal geniet van uw lunch. Bij Brasserie Vrienden bent ú degene die centraal staat. Gedurende het eten nog even wat bespreken met uw personeel? Met de gratis WiFi zit u in elk geval nooit zonder internet.

Bent u op zoek naar net wat meer dan enkel een lunch, kijk dan eens op de Buffet Utrecht pagina. Hier treft u van alles aan over wat wij nog meer doen (en kunnen bezorgen bij u op kantoor!). Heeft u daarna nog vragen, aarzel niet om dan contact op te nemen. Wilt u uw bestelling laten thuisbezorgen? Dit is geen probleem, u kunt bij ons namelijk laten bezorgen. Neem contact met ons op en bestel gelijk.

Heerlijk lunchen in Utrecht

Brasserie Vrienden is gevestigd in het alom bekende Kanaleneiland. De Brasserie bevindt zich inmiddels al acht jaar in het winkelcentrum. Wij zitten heerlijk overdekt dus een buitje regen zal u niet beperken. U kunt op ons overdekte terras heerlijk genieten van onze lunch en hier rustig uw drankje nuttigen. In de zomer is het ook nog eens lekker koel door de airco die wij aan hebben staan voor onze klanten.

Ervaringen

Brasserie Vrienden levert/voorziet dagelijks vele mensen van een overheerlijke maaltijd. Wij zijn ontzettend benieuwd hoe uw ervaring was met ons bedrijf. Wij vragen u daarom vriendelijk het gastenboek te ondertekenen. Op deze manier proberen wij altijd onze diensten te verbeteren om u de volgende keer nog beter te kunnen voorzien. Ga hier naar het gastenboek van Brasserie Vrienden.

 

Gerealiseerd door Stijl en Vorm Webdesign Arnhem | webshop laten maken |